Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(24)
Forma i typ
Książki
(24)
Publikacje naukowe
(4)
Dostępność
tylko na miejscu
(18)
dostępne
(14)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(14)
Czytelnia
(19)
Autor
Hamrol Adam (1952- )
(6)
Mantura Władysław (1947- )
(3)
Kozłowski Remigiusz
(2)
Liwowski Bolesław
(2)
Czubała Anna (1943- )
(1)
Fertsch Marek
(1)
Głowacka-Fertsch Danuta
(1)
Haffer Mirosław (1948- )
(1)
Iwasiewicz Andrzej
(1)
Jonas Agata
(1)
Kachniewska Magdalena
(1)
Kolman Romuald
(1)
Kowalska Aleksandra
(1)
Lisowski Jerzy Lech
(1)
Martin William B
(1)
Opolski Krzysztof (1948- )
(1)
Skotnicka Bożena
(1)
Smoleń Tomasz
(1)
Sudoł Stanisław (1928-2020)
(1)
Szkoda Jerzy
(1)
Szołtysek Katarzyna
(1)
Szymczak Jadwiga (1929-2010)
(1)
Turkowski Marek
(1)
Wiktor Jan W
(1)
Wolniak Radosław
(1)
Wójcik Grażyna Paulina
(1)
Ładoński Wiesław
(1)
Łagowski Edmund
(1)
Łunarski Jerzy
(1)
Żuchowski Jerzy
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(6)
2000 - 2009
(15)
1990 - 1999
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(24)
Język
polski
(24)
Temat
Jakość produktu
(23)
Zarządzanie jakością
(17)
Jakość
(7)
Certyfikacja zgodności
(4)
Produkcja
(4)
Jakość usług
(3)
Marketing
(3)
Normalizacja
(3)
Gospodarka materiałowa
(2)
Hotelarstwo
(2)
Kontrola techniczna
(2)
Koszty jakości
(2)
Usługi
(2)
Zarządzanie
(2)
Analiza rynku
(1)
Banki
(1)
Gastronomia
(1)
Gwarancja jakości
(1)
Kanały marketingowe
(1)
Konsumenci
(1)
Konsumenci (ekon.)
(1)
Kontrola jakości
(1)
Lojalność konsumentów
(1)
Marketing strategiczny
(1)
Metodologia
(1)
Normy ISO 9000
(1)
Nowy produkt
(1)
Obsługa klienta
(1)
Opakowania
(1)
Optymalizacja
(1)
Produkt*
(1)
Przedsiębiorstwo
(1)
Przedsiębiorstwo turystyczne
(1)
Przemysł
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Rolnictwo ekologiczne
(1)
Satysfakcja konsumentów
(1)
Statystyka matematyczna
(1)
Transport
(1)
Usługi turystyczne
(1)
Zachowania konsumentów
(1)
Zarządzanie ryzykiem
(1)
Temat: czas
2001-0
(1)
Gatunek
Podręcznik
(9)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(8)
Zarządzanie i marketing
(8)
Podróże i turystyka
(1)
24 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Cz.I: Wybrane problemy zarządzania produkcją: 1. Proces produkcyjny, 2. Struktury produkcyjne jednostek wytwórczych, 3. Organizacja produkcji, 4. Cykl produkcyjny, 5. Przygotowanie produkcji, 6. Jakość produkcji, 7. Gospodarstwa wspomagające podstawową działalność produkcyjną, 8. Wybrane aspekty kosztowe decyzji w obszarze produkcji, 9. Planowanie przebiegu produkcji i sterowania nim, Cz.II: Przykłady i zadania
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Marketing usług hotelarskich / Marek Turkowski. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 1997. - 257, [1] s. : rys., tab. ; 21 cm.
Wprowadzenie w problematykę hotelarstwa; Usługa hotelarska jako produkt; Jakość usługi hotelarskiej; Ceny w hotelarstwie; Promocja usług hotelarskich; Sprzedaż usług hotelarskich; Działania marketingowe w zakładzie hotelarskim.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 339.138 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Cz.I: Wybrane problemy zarządzania produkcją: 1. Proces produkcyjny, 2. Struktury produkcyjne jednostek wytwórczych, 3. Organizacja produkcji, 4. Cykl produkcyjny, 5. Przygotowanie produkcji, 6. Jakość produkcji, 7. Gospodarstwa wspomagające podstawową działalność produkcyjną, 8. Wybrane aspekty kosztowe decyzji w obszarze produkcji, 9. Planowanie przebiegu produkcji i sterowania nim, Cz.II: Przykłady i zadania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym / Aleksandra Kowalska. - Warszawa : Difin, 2010. - 295, [1] s. : rys. , tab. ; 23 cm.
1. Jakość żywności i czynniki kształtujące; 2. Systemy zarządzania jakością stosowane przez polskich producentów rolnych; 3. Konkurencyjność polskich producentów owoców i warzyw; 4. Ocena wpływu systemu rolnictwa ekologicznego na konkurencyjność producentów owoców i warzyw- wyniki badań.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 338 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej