Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(24)
Forma i typ
Książki
(24)
Publikacje naukowe
(4)
Dostępność
tylko na miejscu
(18)
dostępne
(14)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(14)
Czytelnia
(19)
Autor
Hamrol Adam (1952- )
(6)
Mantura Władysław (1947- )
(3)
Kozłowski Remigiusz
(2)
Liwowski Bolesław
(2)
Czubała Anna (1943- )
(1)
Fertsch Marek
(1)
Głowacka-Fertsch Danuta
(1)
Haffer Mirosław (1948- )
(1)
Iwasiewicz Andrzej
(1)
Jonas Agata
(1)
Kachniewska Magdalena
(1)
Kolman Romuald
(1)
Kowalska Aleksandra
(1)
Lisowski Jerzy Lech
(1)
Martin William B
(1)
Opolski Krzysztof (1948- )
(1)
Skotnicka Bożena
(1)
Smoleń Tomasz
(1)
Sudoł Stanisław (1928-2020)
(1)
Szkoda Jerzy
(1)
Szołtysek Katarzyna
(1)
Szymczak Jadwiga (1929-2010)
(1)
Turkowski Marek
(1)
Wiktor Jan W
(1)
Wolniak Radosław
(1)
Wójcik Grażyna Paulina
(1)
Ładoński Wiesław
(1)
Łagowski Edmund
(1)
Łunarski Jerzy
(1)
Żuchowski Jerzy
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(6)
2000 - 2009
(15)
1990 - 1999
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(24)
Język
polski
(24)
Temat
Jakość produktu
(23)
Zarządzanie jakością
(17)
Jakość
(7)
Certyfikacja zgodności
(4)
Produkcja
(4)
Jakość usług
(3)
Marketing
(3)
Normalizacja
(3)
Gospodarka materiałowa
(2)
Hotelarstwo
(2)
Kontrola techniczna
(2)
Koszty jakości
(2)
Usługi
(2)
Zarządzanie
(2)
Analiza rynku
(1)
Banki
(1)
Gastronomia
(1)
Gwarancja jakości
(1)
Kanały marketingowe
(1)
Konsumenci
(1)
Konsumenci (ekon.)
(1)
Kontrola jakości
(1)
Lojalność konsumentów
(1)
Marketing strategiczny
(1)
Metodologia
(1)
Normy ISO 9000
(1)
Nowy produkt
(1)
Obsługa klienta
(1)
Opakowania
(1)
Optymalizacja
(1)
Produkt*
(1)
Przedsiębiorstwo
(1)
Przedsiębiorstwo turystyczne
(1)
Przemysł
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Rolnictwo ekologiczne
(1)
Satysfakcja konsumentów
(1)
Statystyka matematyczna
(1)
Transport
(1)
Usługi turystyczne
(1)
Zachowania konsumentów
(1)
Zarządzanie ryzykiem
(1)
Temat: czas
2001-0
(1)
Gatunek
Podręcznik
(9)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(8)
Zarządzanie i marketing
(8)
Podróże i turystyka
(1)
24 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarządzanie jakością z przykładami / Adam Hamrol. - Wyd. 2 zm. - 5 dodruk - Warszawa : PWN Wydaw. Nauk., 2013. - 554 s. ; 23 cm.
1. Postrzeganie i ocena jakości, 2. Koncepcje i zasady zarządzania jakością, 3. Systemy zarządzania jakością, bezpieczeństwem i środowiskiem, 4. Zarządzanie jakścią w cyklu życia produktu, 5. Narzędzia wspomagające zarządzanie jakością, 6. Metody wspomagające zarządzanie jakością, 7. Koszty jakości
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu)
1. Podstawy terminologii i klasyfikacji wyrobów w zarządzaniu jakością. 2. Ochrona konsumenta a jakość wyrobów. 3. System ochrony zgodności wyrobów. 4. Kształtowanie jakości w cyklu życia wyrobu. 5. Opakowania i ich funkcje w ochronie jakości towarów. 6. Transport i jednostki ładunkowe w ochronie jakości towarów. 7. Zachowanie jakości towarów w magazynowaniu.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Rozwój historyczny i stan obecny zarządzania produkcją, 2. Strategiczne aspekty zarządzania produkcją, 3. Taktyczne aspekty zarządzania produkcją-techniczne przygotowanie produkcji, 4. Normatywy planowania i operatywnego zarządzania produkcją, 5. Planowanie produkcji, 6. Sterowanie produkcją, 7. Zarządzanie produkcją - doświadczenia japońskie, 8. Elastyczne systemy produkcyjne, 9. Kontrola jakości w produkcji, 10. Informatyczne wspomaganie zarządzania produkcją, 11. Organizacja zarządzania produkcją w przedsiębiorstwie. Służba produkcji
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Wprowadzenie; 2. Pojęcia podstawowe; 3. Elementy inżynierii jakości; 4. Konkretyzowanie jakości; 5. Kryteria jakości; 6. Ważność kryteriów jakości; 7. Optymalizacja wielokryterialna; 8. Analityczne wzorce jakości; 9. Metodyka kompleksowej analizy jakości; 10. Metody odbiorów jakościowych; 11. Porównanie jakości; 12. Graficzne ujęcia jakości; 13. Inżynieria jakości w systemach zarządzania; 14. Zastosowania w przygotowaniu produkcji; 15. Zastosowania w procesach wytwarzania; 16. Zastosowania w procesach usługowych; 17. Konsumencka inżynieria jakości; 18. Zastosowania w procesach użytkowania; 19. Testowanie jakości życia; 20. Zagadnienia gospodarcze; 21. Komputeryzacja w inżynierii jakości.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej