23787
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 37 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr.
Formatted contents note
Rozdział 1: Misja nauczyciela a oczekiwania gospodarki rynkowej wobec szkół i ich absolwentów. Rozdział 2: Współpraca szkół zawodowych z rynkiem pracy - szansą dla branży hotelarsko-gastronomicznej. Rozdział 3: Nauczyciel zawodu w branży turystycznej - założenia teoretyczne a rzeczywistość. Rozdział 4: Wzrost jakości kształcenia zawodowego w branży hotelarskiej i gastronomicznej na dolnym śląsku - charakterystyka założeń i realizacji projektu. Rozdział 5: Praktyki nauczycieli na wzrost jakości kształcenia zawodowego - organizacja praktyk zawodowych. Rozdział 6: Uczestnictwo kadry pedagogicznej szkół branży hotelarskiej i gastronomicznej w stażach zawodowych - ocena przebiegu praktyk.
Funding information note
Publikacja finansowana ze środków Unii Europejskiej oraz krajowego wkładu publicznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again