Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(18)
IBUK Libra
(3)
ebookpoint BIBLIO
(2)
Forma i typ
Książki
(18)
E-booki
(5)
Dostępność
tylko na miejscu
(17)
dostępne
(11)
Placówka
Wypożyczalnia
(11)
Czytelnia
(17)
Autor
Kozłowski Remigiusz
(2)
Liwowski Bolesław
(2)
Adamczyk Wacław
(1)
Borkowski Stanisław
(1)
Bozarth Cecil
(1)
Brach Jarosław
(1)
Chodyński Andrzej
(1)
Dziaduch Izabela
(1)
Fereniec Jan
(1)
Fertsch Marek
(1)
Grontkowska Anna
(1)
Grudzewski Wiesław M
(1)
Gulbicka Bożena
(1)
Gębska Monika
(1)
Głowacka-Fertsch Danuta
(1)
Hamrol Adam (1952- )
(1)
Handfield Robert B
(1)
Hejduk Irena K
(1)
Jazdon Andrzej
(1)
Kaleta Andrzej
(1)
Kamosiński Sławomir
(1)
Kasiewicz Stanisław (1946- )
(1)
Klensporf-Pawlik Dorota
(1)
Kliber Jiři
(1)
Kończak Grzegorz
(1)
Lipa Michał
(1)
Mantura Władysław
(1)
Rekiel Anna
(1)
Sady Sylwia
(1)
Sobczak Michał
(1)
Sońta Marcin
(1)
Szkoda Jerzy
(1)
Zmudziński Wojciech
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(5)
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(17)
Kraj wydania
Polska
(22)
Arabia Saudyjska
(1)
Język
polski
(23)
Temat
Produkcja
(17)
Zarządzanie jakością
(11)
Przedsiębiorstwo
(7)
Jakość produktu
(5)
Przemysł
(3)
Gospodarka materiałowa
(2)
Kontrola techniczna
(2)
Logistyka gospodarcza
(2)
Zarządzanie
(2)
Łańcuch dostaw
(2)
Gospodarka
(1)
Gospodarka żywnościowa
(1)
Handel zagraniczny
(1)
Jakość
(1)
Jakość wyrobów
(1)
Komputery
(1)
Komunikowanie marketingowe
(1)
Konkurencja
(1)
Kujawsko-pomorskie, województwo
(1)
Metoda Monte Carlo
(1)
Motywacja pracy
(1)
Normalizacja
(1)
Odżywianie
(1)
Organizacja
(1)
Polska
(1)
Produkty ekologiczne
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Statystyka
(1)
Statystyka matematyczna
(1)
Technologia
(1)
Zarządzanie ryzykiem
(1)
Zarządzanie strategiczne
(1)
Zdolność produkcyjna
(1)
Żywność
(1)
Temat: czas
1989-
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
23 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Doskonalenie zarządzania jakością / Andrzej Jazdon. - Wyd.2 popr. i uzupeł. - Bydgoszcz : Ośrodek Postępu Organizacyjnego OPO, 2002. - 268 s. : rys. ; 24 cm.
R.1 Wprowadzenie do współczesnych zagadnień z zakresu jakości: Pojęcie jakości; Ewolucja podejścia do zagadnienia jakości; Przyczyny rewolucji jakościowej; Normalizacja w dziedzinie jakości i niezawodności; Rozwój norm z zakresu jakości; Rodzina norm ISO 9000; Normy ISO 9000:2000. R.2 Zarządzanie jakością w przedsiębiorstwie: Wprowadzenie; Przemysłowy proces realizacji; Kształtowanie jakości wyrobów w przemysłowym procesie realizacji; Podstawowe problemy zapewnienia jakości wyrobów w poszczególnych fazach przemysłowego procesu realizacji Kształtowanie jakości usług; System zarządzania jakością w przedsiębiorstwie; Certyfikaty SZJ. R.3 Metody statystyczne w zarządzaniu jakością: Wprowadzenie; Zasady, metody i narzędzia zarządzania jakością; Zasady zarządzania jakością; Metody zarządzania jakością; Narzędzia zarządzania jakością; Statystyczne metody kontroli; Wprowadzenie do zagadnień niezawodności. R.4 Zakończenie: Kluczowe elementy w zarządzaniu jakością; Podstawowe czynniki wpływające na jakość wyrobów i usług; Zintegrowany system zarządzania przedsiębiorstwem; Proces ciągłego doskonalenia jakości.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1. Ekologiczne aspekty jakości, 2. Wyroby i procesy wytwarzania w zarządzaniu środowiskowym, 3. Ekologiczne projektowanie wyrobów, 4. Ekobilanse w analizie cyklu życia wyrobów, 5. Znakowanie ekologiczne wyrobów
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i niestacjonarnych) Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Materiały zostały dostosowane do programu przedmiotu inżynieria produkcji żywności obejmującego wykład i ćwiczenia laboratoryjne. Zawierają podstawy niezbędne do przeprowadzenia ćwiczeń kształtujących umiejętności wykonywania badań laboratoryjnych, analizy wyników oraz formułowania na ich podstawie wniosków. Opracowanie składa się z 12 rozdziałów, w których opisano wybrane elementy inżynierii produkcji żywności. Na początku każdego rozdziału znajduje się krótki wstęp teoretyczny pozwalający na zorientowanie się w tematyce wykonywanego ćwiczenia. Część praktyczna obejmuje metodykę badań wybranych cech produktów a także wpływu procesów jednostkowych na jakość produktu.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej