Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(26)
Forma i typ
Książki
(26)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(22)
dostępne
(18)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(20)
Czytelnia
(22)
Autor
Grudowski Piotr
(2)
Urbaniak Maciej
(2)
Wiśniewska Małgorzata (1961- )
(2)
Berdowski Janusz B
(1)
Bielawa Anna
(1)
Chabiera Joanna
(1)
Chrabański Karol
(1)
Cichoń Zofia
(1)
Czermiński Jerzy
(1)
Duda Ignacy
(1)
Frąś Józef
(1)
Gnela Bogusław
(1)
Gołębiowski Marian
(1)
Gwioździk Elżbieta
(1)
Hamrol Adam (1952- )
(1)
Jakubiec Marcin
(1)
Jongen W.M.F
(1)
Kister Agnieszka
(1)
Kostka-Bochenek Aleksandra
(1)
Kowalczyk Jerzy
(1)
Leist Ralph
(1)
Lisowski Jerzy Lech
(1)
Luning P.A
(1)
Marcelis W.J
(1)
Myszewski Jan M
(1)
Ożóg Andrzej
(1)
Pawlak Władysław R
(1)
Pawlak Władysław Roman (1948-2004)
(1)
Seweryn Małgorzata
(1)
Skotnicka Bożena
(1)
Sokołowicz Wieńczysława
(1)
Srzednicki Andrzej
(1)
Szmigielska Teresa Urszula
(1)
Szołtysek Katarzyna
(1)
Taylor Ewa
(1)
Wolniak Radosław
(1)
Zymonik Zofia (1947- )
(1)
Ładoński Wiesław
(1)
Łańcucki Jerzy
(1)
Źródłowski Zdzisław
(1)
Żemigała Marcin
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(21)
1990 - 1999
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(26)
Język
polski
(26)
Temat
Normy ISO 9000
(26)
Zarządzanie jakością
(23)
Jakość
(9)
Przedsiębiorstwo
(8)
Jakość produktu
(7)
Bhp
(5)
Certyfikacja zgodności
(5)
Normalizacja
(5)
Normy ISO 14000
(3)
Ochrona środowiska
(3)
Gwarancja jakości
(2)
Zarządzanie
(2)
Żywność
(2)
BHP
(1)
Bezpieczeństwo produktu
(1)
Bibliotekarstwo
(1)
Biblioteki naukowe
(1)
Dozór techniczny
(1)
Dyrektor
(1)
Ekonomika przemysłu
(1)
GHP/GMP
(1)
Globalizacja
(1)
HACCP
(1)
Jakość usług
(1)
Komputery
(1)
Marketing
(1)
Model biznesowy
(1)
Obsługa klienta
(1)
Optymalizacja
(1)
Organizacja
(1)
Oznaczenie CE
(1)
Państwowa Inspekcja Ochrony Środowiska
(1)
Poczucie własnej wartości
(1)
Programy komputerowe
(1)
Przedsiębiorstwa małe i średnie
(1)
Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP)
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Rękojmia za wady rzeczy
(1)
Systemy informacyjne
(1)
Towary
(1)
Umowa kupna i sprzedaży
(1)
Unia Europejska
(1)
Zarządzanie procesami biznesowymi
(1)
Znaki towarowe
(1)
Środowisko człowieka
(1)
Gatunek
Poradnik
(3)
Opracowanie
(2)
Materiały pomocnicze
(1)
Podręcznik
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Zarządzanie i marketing
(6)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(5)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(1)
26 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Menedżera i Służby Pracowniczej ; Zeszyt 53/97)
Wstęp; 1. Jakość życia a jakość wyrobów i usług; 2. Jakość wyrobów i usług w świetle norm ISO 9000; 3. Podstawy prawne systemu badań i certyfikacji w Polsce; 4. Koszty jakości; 5. Dokumentacja systemu jakości; 6. Narzędzia, metody i techniki zarządzania jakością; 7. Wprowadzenie do SPC (Statistical Process Control); 8. Komputerowe wspomaganie w systemie zapewniania jakości; 9. Audit jakości.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Wstęp, 2. Normalizacja, akredytacja i certyfikacja, 3. Ocena zgodności, 4. Normy ISO 9000, 5. Wdrożenie systemu i certyfikacja, 6. ISO 9001:2000 - Wymagania, 7. TQM w erze globalizacji
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność. Jakość. Technologia)
1. Wprowadzenie: zarządzanie jakością żywności, 2. Jakość żywności, 3. Zarządzanie jakością, 4. Projektowanie jakości, 5. Kontrola jakości, 6. Doskonalenie jakości, 7. Zapewnienie jakości, 8. Polityka jakości oraz strategia biznesu, 9. Perspektywa zarządzania jakością żywności
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu)
1. Wprowadzenie do zagadnień jakości. 2. Postępy wiedzy o jakości. 3. Koncepcja Total Quality Management. 4. Normalizacja i normy w zarządzaniu jakością. 5. Planowanie jakości, koszty jakości. 6. Normy serii ISO 9000 jako podstawa budowy systemu zarządzania jakością w przedsiębiorstwie. 7. Dokumentacja systemu jakości w przedsiębiorstwie.8. Certyfikacja systemu jakości. 9. Audyt systemu jakości. 10. Systemy zarządzania środowiskiem i bezpieczeństwem pracy w przedsiębiorstwie. 11. Wybrane branżowe standardy zarządzania jakością.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Zarządzanie jakością w ujęciu procesowym, 2. Efektywność gospodarowania a zarządzania jakością, 3. Koszty jakości w systemie informacyjnym przedsiębiorstwa, 4. Zarządzanie kosztami jakości a efektywność gospodarowania - ujęcie modelowe, 5. Weryfikacja modeli rachunku kosztów jakości na podstawie badań ankietowych
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej