23748
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 379.85 (1 egz.)
Czytelnia
Copies are only available in the library: sygn. 379.85 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia s. 253-257.
Formatted contents note
CZ. I Wprowadzenie do agroturystyki : 1. Zakres agroturystyki, 2. Gospodarcze i społeczne znaczenie agroturystyki, 3. Wielofunkcyjny rozwój obszarów wiejskich, 4. Przestrzeń agroturystyczna. Cz. II Ekonomika i organizacja agroturystyki : 5. Podmioty agroturystyczne, 6. Podstawy prawne funkcjonowania podmiotów agroturystycznych, 7. Organizacja gospodarstw agroturystycznych, 8. Ekonomika gospodarstw agroturystycznych, 9. Kooperacja podmiotów agroturystycznych, 10. Produkty i usługi agroturystyczne, 11. Agroturyści, 12. Rynek produktów i usług agroturystycznych, Cz. III Agroturystyka na świecie : 13. Filary agroturystyki, 14. Obsługa agroturystyki, 15. Mobilność w agroturystyce, 16. Gospodarstwa i przedsięwzięcia agroturystyczne, 17. Agroturystyczne miscellanea, 18. Agroturystyczna charakterystyka czterech krajów świata
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again