23748
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 379.85 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 379.85 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia s. 253-257.
Uwaga dotycząca zawartości
CZ. I Wprowadzenie do agroturystyki : 1. Zakres agroturystyki, 2. Gospodarcze i społeczne znaczenie agroturystyki, 3. Wielofunkcyjny rozwój obszarów wiejskich, 4. Przestrzeń agroturystyczna. Cz. II Ekonomika i organizacja agroturystyki : 5. Podmioty agroturystyczne, 6. Podstawy prawne funkcjonowania podmiotów agroturystycznych, 7. Organizacja gospodarstw agroturystycznych, 8. Ekonomika gospodarstw agroturystycznych, 9. Kooperacja podmiotów agroturystycznych, 10. Produkty i usługi agroturystyczne, 11. Agroturyści, 12. Rynek produktów i usług agroturystycznych, Cz. III Agroturystyka na świecie : 13. Filary agroturystyki, 14. Obsługa agroturystyki, 15. Mobilność w agroturystyce, 16. Gospodarstwa i przedsięwzięcia agroturystyczne, 17. Agroturystyczne miscellanea, 18. Agroturystyczna charakterystyka czterech krajów świata
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej