Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Czytelnia
(1)
Autor
Morris Catrin E
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Język angielski
(1)
Kucharstwo
(1)
Przyjęcia okolicznościowe
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(ESP (English for Specific Purposes) Series)
1.An Introduction to the Catering Industry; 2. The Restaurant: Meet the Staff; 3. Clothes and Personal Hygiene; 4. In the Kitchen; 5. Different Foods, Different Cooking Methods; 6. Preparing the Menu; 7. Serving Techniques; 8. International Cooking; 9. At the Bar; 10. At the Reception; 11. Problems and Complaints.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 811 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 811 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej