Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Czytelnia
(2)
Autor
Jongen W.M.F
(1)
Kowalska Jolanta
(1)
Luning P.A
(1)
Majewska Ewa
(1)
Marcelis W.J
(1)
Obiedziński Meczysław W
(1)
Zadernowski Marek R
(1)
Źródłowski Zdzisław
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
GHP/GMP
(2)
HACCP
(2)
Przemysł rolno-spożywczy
(2)
Żywność
(2)
Jakość
(1)
Normy ISO 9000
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1.Ogólny opis i kierunki rozowju systemów zarządzania jakością, 2.Strategia bezpieczeństwa żywności w unii Europejskiej, 3.GMP, GHP i HAACCP w zakłądach przemysłu spożywczego - wybrane problemy, 4.Praktyczne wdrażanie systemów zapewnienie ajkości zgodnie z nowymi regulacjami UE
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 341 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność. Jakość. Technologia)
1. Wprowadzenie: zarządzanie jakością żywności, 2. Jakość żywności, 3. Zarządzanie jakością, 4. Projektowanie jakości, 5. Kontrola jakości, 6. Doskonalenie jakości, 7. Zapewnienie jakości, 8. Polityka jakości oraz strategia biznesu, 9. Perspektywa zarządzania jakością żywności
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej