Sortowanie
Źródło opisu
Książki
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Czytelnia
(2)
Autor
Bąkowska Nina
(1)
Czapka Mirosław
(1)
Maciołek Henryk (1930- )
(1)
Olczyk Bożena
(1)
Oleszko Aleksander (1943- )
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Żywność transgeniczna
(2)
Jednolity rynek Unii Europejskiej
(1)
Kontrola sanitarna
(1)
Międzynarodowe prawo żywnościowe
(1)
Organizmy transgeniczne
(1)
Prawo międzynarodowe
(1)
Prawo żywnościowe
(1)
Rośliny transgeniczne
(1)
Żywność
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Temat: miejsce
Polska
(2)
Kraje Unii Europejskiej
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(2)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(2)
Medycyna i zdrowie
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Międzynarodowe uregulowania prawne dotyczące organizmów i żywności genetycznie modyfikowanej, 2. Uregulowania prawne dotyczące organizmów i żywności modyfikowanej genetycznie obowiązujące w Unii Europejskiej, 3. Uregulowania prawne dotyczące organizmów genetycznie modyfikowanych obowiązujące w Polsce, 4. Uregulowania prawne dotyczące żywności genetycznie modyfikowanej obowiązujące w Polsce, 5. Prawo ochrony środowiska
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 341 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Seria Akademicka)
1. Wspólna polityka rolna w zakresie organizacji jednolitego rynku rolnego i bezpieczeństwa żywnościowego. 2. Międzynarodowe organizacje do spraw rolnictwa oraz wyżywienia w tworzeniu podstaw globalnego handlu i bezpieczeństwa żywności 3. Wspólnotowe oraz krajowe prawo żywnościowe. 4. Wspólnotowa organizacja oraz funkcjonowanie branżowych rynków rolnych w zakresie swobodnego i bezpiecznego przepływu żywności. 5. Rejestracja, ochrona nazw pochodzenia oraz oznaczeń geograficznych produktów rolnych lub środków spożywczych. 6. Bezpieczeństwo zdrowotne produktów żywnościowych (środków spożywczych) oraz pasz. 7. Procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz pasz. 8. Urzędowa kontrola żywności oraz pasz. 9. Urzędowa kontrola zdrowia roślin i produktów roślinnych. 10. Organizacja i zarządzanie systemami kontroli sanitarnej żywności. 11. Jakość handlowa artykułów rolno-spożywczych oraz kontrola produktów zwierzęcych. 12. Żywność ekologiczna. 13. Organizmy zmodyfikowane genetycznie. 14. Odpowiedzialność w zakresie żywności oraz pasz.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 341 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 341 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej